Restoran sa najdužom kulinarskom tradicijom na Zemunskom Keju "Šaran" na čelu sa Jasminom Vekić i restoran sa najdužom kulinarskom tradicijom na Hvaru "Kod kapetana" pod vođstvom Jurice Tomičić, spojili su pre 13 godina ideju da se prijateljstvo, ljubav prema ribljim specijalitetima, dobrom vinu, muzici i druženju pretoči u "Dane Hvarske kuhinje u restoranu Šaran". Ovaj već tradicionalan dogadjaj otvoren je u ponedeljak 06. februara uručenjem donacije deci Prihvatilista.

Na press konferenciji koja je za tu priliku organizovana, prisutnima su se obratili Danijela Stajkovič direktorka Prihvatilista, Jasmina Vekić i Jurica Tomičić kao i glumica Brankica Sebastijanović i glumac Aleksandar Radojičić. Istaknut je značaj postojanja svesti o deci koja nemaju roditeljsku brigu i miran dom i da utočište upravo pronalaze na mestima poput Prihvatilišta.

"Od prošle godine Hvarske dane započinjemo donacijom deci Prihvatilišta. Znam da svi ljudi koji dodju na Hvarske dane u restoran Šaran i uživaju u hrani i vinu , a sada znam da maliđani Prihvatilišta dobiju makar osnovno i smatram da je misija restorana Kod Kapetana sa Hvara i restorana Šaran iz Beograda potpuna" rekao je Jutica Tomičić.

Dani Hvara trajace od 06.02.2017. do 06.03.2017. godine!

U ponudi su sva originalna jela sa područja Hvara, sa svežom morskom ribom.

Za ljubitelje dobrog vina na raspolaganju je vino vinarije "Marijan' iz Pitve

Za Vas će kuvati kuvari sa Hvara Hrvoje Tomičić i Tonči Jerković kao i Nenad Lucić i Djura Zorić  iz Beograda.

<<  Mart 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..