Otvaranje Saporibelli galerije održalo se u ponedeljak, 30. maja od 19- 22 časa. Najbolje delikatese iz Italije posetioci su imali priliku da probaju u Food & Wine galeriji koja se nalazi na Vračaru, u Šumatovačkoj ulici broj 72. Ideja ljudi iz kompanije Saporibelli je da okupi vrhunske male proizvođače delikatesa iz Italije, kako hrane, tako i vina i maslinovog ulja, proizvođače koji ne robuju količinama, trendovima, međunarodnim ocenama i priznanjima, već isključivo osećaju za prirodu, kvalitet, pa i hedonizam.

Proizvodi u Saporibelli galeriji su organskog porekla i po prvi put su prisutni na našem tržištu, a u svetu veoma cenjeni i nagrađivani kao što  su na primer iz asortimana sireva Fior d'Arancio, plavi kravlji sir optočen pasitom od pomorandže, koji je proglasen za najbolji sir u Evropi za 2015. i San Pietro in Cera d'Api zvanični nosilac titule „Najbolji sir Italije”, a u svojoj klasi i najbolji na svetu za 2015. godinu!

Kroz tematske degustacije, prezentacije proizvoda i vaše posebne dogadjaje koji će se organizovati u našem luksuznom prostoru, Saporibelli galerija će se u narednom periodu predstaviti domaćem tržištu i na najbolji način približiti pažljivo odabrane italijanske proizvode i tradiciju lokalnog podneblja. Uveliko smo prisutni sa svojim proizvodima i u najboljim restoranima u Beogradu.

<<  Mart 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..