Ekskluzivna vina, ekskluzivni gosti, ekskluzivna lokacija - ukratko, to je koncept vinskog događaja SuperWine, jedinstvene mešavine prestižnog vinskog salona i atmosfere letnjeg partija u ekstravagantnom ambijentu. Vizija SuperWine-a je da predstavi najprestižnije vinarije sveta izabranim gostima na luksuznoj lokaciji, Drugo izdanje SuperWine-a biće organizovano u Porto Montenegru, Tivat, Crna Gora 27. i 28. juna 2014. godine.

 

Nakon čuvenih vinarija koje su izlagale na SuperWine-u 1.0 prošle godine, SuperWine 2.0 ponovo okuplja najbolje svetske vinarije. U ovom trenutku lista izlagača izgleda impresivno, sa vinarijama kao što su Arnaldo Caprai, Antinori, Kozlović, Bastianich, Nino Franco, Santa Margherita... Zahvaljujući sjajnim reakcijama kako izlagača, tako i posetilaca prvog SuperWine-a, ovaj dvodnevni vinski događaj prerasta u tradiciju koja će se održavati na godišnjem nivou.

 

Pažljivo izabrane evropske vinarije, luksuzni ambijent Porto Montenegra i Lido pool-a, izabrani gosti iz celog sveta, kao i bogat prateći program, čine SuperWine najprestižnijim vinskim događajem ovog dela Evrope.

 

Očekujte još iznenađenja od našeg Supermarket Porto Montenegra, sezona je počela!

 

Ulaznice za SuperWine 2.0 će se prodavati na dan događaja, a cena karte za jedan dan je 20 evra.


Za dodatne informacije o SuperWine-u 2.0 posetite www.superwine.rs

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..