„Grdana – zla vila“ istražuje neispričanu priču o Diznijevom najprepoznatljivijem zlikovcu iz klasika „Uspavana lepotica“ i elemente izdaje koji su na kraju pretvorili njeno čisto srce u kamen. Vođena osvetom i jakom željom da zaštiti močvaru nad kojom vlada, Grdana će baciti nepovratnu kletvu na novorođenu kraljevu ćerku, Auroru.

 

Dok dete bude odrastalo, Aurora će se naći u sve većem konfliktu između šumskog kraljevstva koje je zavolela i ljudskog kraljevstva koje čuva njeno nasleđe. Grdana shvata da je Aurora možda ključ za mir u zemlji i preduzeće drastične mere koje će zauvek promeniti oba sveta.

 

Obrada pesme „Once upon a dream“ u izvođenju Lane del Rej prvi put je objavljena kao deo ovog kratkog trejlera od 90 sekundi za Diznijev film „Grdana – zla vila“ za vreme 56. godišnje dodele Gremi nagrada, u nedelju 26. januara.

 Nagrađivana, američka kantautorka Lana del Rej snimila je jedinstvenu obradu dobro poznate pesme iz Diznijeve bajke „Uspavana lepotica“, koja će se naći na odjavnoj špici novog Diznijevog filma.
 
TREJLER pogledajte OVDE

 „Once upon a dream“ u izvođenju Lane del Rej možete besplatno preuzeti sa Google Play-a do 3. februara.

U BIOSKOPIMA OD 5. JUNA 2014.

 

Režija: Robert Stromberg
Uloge: Angelina Jolie, Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville
Žanr: akciona avantura
Scenario:     Linda Woolverton
Studio: Walt Disney

 

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..