Ove godine FEST iskustvo biće obogaćeno jednom novinom - mobilnom aplikacijom. Da bismo olakšali gledaocima snalaženje u brojnim programima i vestima koje prate Festival, stvorili smo aplikaciju na kojoj možete naći sve potrebne informacije, u svakom trenutku.

 

Pomoću aplikacije možete pristupiti kompletnom programu, pogledati sinopsis i trejler filma koji vas interesuje kao i termine projekcija. Takođe, postoji opcija da film dodate na svoju listu, i na taj način napravite sopstveni program sa svim filmovima koje želite da pogledate. Pored toga možete pročitati i najnovije vesti koje se tiču festivala, ali i pronaći sav drugi potrebni materijal.
 
Aplikacija je besplatna i možete je preuzeti skeniranjem koda na promo materijalima, ili je možete naći pod imenom FEST 2014 na Play store za Android (već dostupna) i  App store za iOS uređaje (uskoro).
 
Ulaznice su u prodaji od subote 1. februara na biletarnicama dvorana Sava centra, Doma omladine, Dvorane kulturnog centra, Bioskopa Fontana i Doma sindikata.
 
Od 1. do '7. februara važi popust od 10 % na komplete po terminskim linijama.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..