Distributerska kuća Taramount film vam sa velikim zadovoljstvom predstavlja domaći film "MALI BUDO", reditelja Danila Bećkovića, koji će premijerno biti prikazan na festivalu Kustendorf u sredu, 22. januara u 14h. Producent filma je Marko Paljić (Gargantua Films d.o.o) a Taramount film se po prvi put pojavljuje kao koproducent u jednom ovako velikom domaćem projektu. Scenario su napisali Danilo Bećković i Dimitrije Vojnov.

 

Mali Budo (Petar Strugar), sin podgoričkog hirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog osamnaestogodišnjaka s našom prestonicom.

 

Glavne uloge tumače Petar Strugar, Sergej Trifunović, Petar Božović, Tihomir Stanić, Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo, Slobodan Ćustić, Aleksandra Janković, Hristina Popović, Marko Kon, Jelena Rakočević, Slaviša Čurović, Tanasije Uzunović, Toma Kuruzović i Marko Baćović.

 

Drago je podgorički hirurg koji prilikom operacije pravi veliku grešku i ubija sina jedinca gradskog moćnika. Da bi svog jedinca Buda zaštitio, Drago ga šalje u Beograd kod prijatelja iz studentskih dana. Budo ovo shvata kao sjajnu priliku da se upozna sa noćnim životom grada koji nikad ne spava. Obilazi barove i luta kroz vrelu noć u potrazi za ženama i drugim oblicima zabave, potpuno nesvestan da njegovi zaštitnici ne nameravaju da ispune svoja obećanja.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..