Svečana premijera Diznijevog najnovijeg animiranog filma “Zaleđeno kraljevstvo”, održana je večeras u bioskopu Cineplexx Delta City. Ivan Bosiljčić, Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić,  Nikola Bulatović i Stefan Bundalo predstavljaju samo deo glumačke ekipe koja je učestvovala u sinhronizaciji ove 3D avanture i prošetala plavim tepihom u magičnoj bioskopskoj atmosferi.  

 

Posetiocima bioskopa večeras su se poklonili i specijalni gosti filma u pevačkim deonicama Lejla Hot i Marko Kon, kao i reditelj sinhronizacije Jana Maričić.

 

Volt Dizni studio za animaciju, koji stoji iza hitova „Zlatokosa i razbojnik“ i „Razbijač Ralf“, predstavlja „Zaleđeno kraljevstvo“ predivnu komediju-avanturu. Ana, neustrašivi optimista, krenuće na epsko putovanje i udružiće se sa pasioniranim planinarom Kristofom i njegovim pomoćnikom, irvasom Svenom kako bi našli njenu sestru Elsu, koja je svojim ledenim čarima zaledila čitavo kraljevstvo Arendela u večnu zimu. Susrešće se sa ekstremnim uslovima, poput onih na Everestu, s mističnim trolovima, i urnebesno smešnim Sneškom po imenu Olaf, ali Ana i Kristof će sa svim tim morati da se izbore kako bi spasili kraljevstvo.

 

Ostali glumci i pevači koji su pozajmili svoje glasove junacima filma, među kojima su Marko Gvero, Dušica Novaković i Branislav Platiša.

 

Podršku svojim kolegama iz ekipe filma „Zaleđeno kraljevsto“ na premijeri pružili su Nikola Simić, Branka Pujić, Ana Sofrenović, Branislava Podrumac, Leontina i Tijana Dačević i mnogi drugi.

 

Trejler filma „Zaleđeno kraljevstvo“ koji se od danas nalazi na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx možete pogledati na sledećem linku: OVDE

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..