Sve što ste želeli da znate o dinosaurusima na pretpremijeri filma ,,Šetnja sa dinosaurusima 3D” 14. decembra u bioskopu ,,Cineplexx Delta City” Viktor Savić, Tamara Dragičević, Pavle Jerinić, Dragan Vujić, Anđela Alavirević i Miloš Šarić pokloniće se publici na pretpremijeri. Donestite svoju igračku dinosaurusa i ispričajte nam priču o njemu – moći ćete da osvojite specijalne poklone za ljubitelje dinosaurusa!


Do sada najambiciozniji film o dinosaurusima, „Šetnja sa dinosaurusima 3D”, zasnovan na popularnoj BBC-jevoj televizijskoj seriji, biće pretpremijerno prikazan 14. decembra u bioskopu „Cineplexx Delta City” u Beogradu, a specijalni gosti pretpremijere biće glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji ovog filma – Viktor Savić, Tamara Dragičević, Pavle Jerinić, deca glumci Anđela Alavirević i Miloš Šarić iz dramskog studija BIS, kao i reditelj sinhronizacije, Dragan Vujić.

Ekipa iz sinhronizacije pokloniće se publici nakon projekcije u 15 časova i pre projekcije u 17 časova.

Pretpremijera „Šetnje sa dinosaurusima 3D“ je i prilika za sve ljubitelje dinosaurusa da se dobro zabave i osvoje zanimljive poklone.

Od 14 do 17 časova u bioskopu „Cineplexx Delta City“ svi oni koji donesu svoju igračku dinosaurusa i ispričaju zanimljivu priču o njoj dobiće na poklon zanimljivu uspomenu na film „Šetnja sa dinosaurusima“, a centar za umetnički rad i edukaciju „Pero Art Centar“ pokazaće deci kako da od kartona i papira naprave sjajne maske dinosaurusa.

U 15 časova animatori iz studija za animaciju dece „Čigra“ otvaraju igre „Šetnja sa dinosaurusima“. Posetioci će imati priliku da se oprobaju u različitim disciplinama, od školice do sklapanja slagalice, a najbrži će osvojiti poklone.

Prema rečima reditelja sinhronizacije, Dragana Vujića,  dinosaurusi jesu glavna tema filma „Šetnja sa dinosaurusima“, ali je priča iz filma univerzalna. „To je i ljubavna priča, ali sa mnogo avanture; priča o rivalstvu i borbi za opstanak, ali i priča o prijateljstvu. I sve se to dešava u svetu od pre 70 miliona godina, o kome znamo malo“, kaže Vujke.

 „Šetnja sa dinosaurusima 3D“ o životu dinosaurusa pripoveda kroz priču o Pačiju (Viktor Savić), malom pakirinosaurusu, koji je od rođenja autsajder. Od trenutka rođenja Pači je morao da se bori protiv divljeg i nepredvidljivog sveta, a zatim mora i da krene na veliko putovanje ka jugu. Na putovanju ga očekuje mnogo avantura, u kojima mu društvo prave pakirinosaurus Pegica (Tamara Dragičević), njegova simpatija, i praistorijska ptica aleksornis po imenu Aleks (Marko Živić),  ali ga proganja strašni gorgosaurus Gorgon.

Na redovnom bioskopskom repertoaru „Šetnja sa dinosaurusima 3D“ naći će se več od nedelje 15. decembra.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..