Udruženje građana „Klub mladih Zemunaˮ koje je osnovano sa ciljem da razvije i promoviše omladinski sektor, kroz realizaciju raznih kulturnih, sportskih i humanitarnih događaja, ove godine po prvi put organizuje kulturnu manifestaciju „Zemunski otvoreni festivalˮ.


Od 13. do 15. septembra na „Velikom trguˮ u Zemunu posetioce očekuje veoma zanimljiv program koji je koncipiran tako da zadovolji kulturne potrebe omladine. Planirano je da se u roku tri festivalska dana prikažu neki od najznačajnijih prošlogodišnjih i ovogodišnjih domaćih i stranih filmskih ostvarenja. Pored filmskog programa, u okviru festivalskog programa biće upriličen i prateći muzički program na kome će se publici predstaviti mladi i neafirmisani bendovi.
Celokupan program finansiran je i podržan od strane Kancelarije za mlade grada Beograda, koja je i ovog puta prepoznala kvalitetnu ideju i program.


U okviru filmskog programa biće prikazana sledeća filmska ostvarenja: „Falsifikatorˮ, „Smrt čoveka na Balkanuˮ, „Valterˮ, „Tabuˮ, „Ljubavˮ, „ Something in the airˮ.  Ulaz na sve projekcije je besplatan, i ovom prilikom pozivamo sve Beograđane  da dođu u Zemun i upoznaju ga na filmski način.


Ceremonija svečanog otvaranja zakazana je za petak 13. septembar od 19 časova na „Velikom trguˮ u Zemunu.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..