Komedija "Mlađi referenti", sa Vinsom Vonom i Ovenom Vilsonom u glavnim ulogama danas stiže u domaće bioskope, a ovim povodom, naši sugrađani su juče imali prilike da provere koliko su spremni da i sami budu mlađi referenti. Veliki broj učesnika pokazao je svoju kreativnost i interesovanje za sjajne nagrade koje dodeljuje "LINK group".  

 

Na "Naxi plaži", ispred "Ušće Shopping Center-a" sinoć je održana provera sposobnosti za mlađe referente u organizaciji MCF MegaCom Filma. Mnogobrojni učesnici različitih uzrasta pokazali su veliku ozbiljnost i kreativno razmišljanje u davanju odgovora na pitanja koja su poslužila u proveri. Šaljivi upitnik, inspirisan testovima za posao koji su predstavljeni u filmu "Mlađi referenti", sadržao je pitanja o ponašanju na poslu, profesionalnim veštinama, društvenim mrežama, mobilnim aplikacijama... Osim inspirativnog testa, takmičare je zabavila mogućnost da poziraju sa diplomom u ruci, obučeni kao diplomci sa zapada.

 

Svi učesnici su dobili diplomu, koja osim potvrde o završenom testiranju sadrži i savete za efikasniju potragu za poslom i bolju pripremu za razgovor za posao, koje je pripemio sajt Poslovi.infostud.com.  

 

Dvoje učesnika koji su dali najkreativnije odgovore osvojiće vredne nagrade koje će im pomoći da unaprede svoje veštine i lakše dođu do posla, a koje dodeljuje "LINK group": jednogodišnje školovanje na "ITAcademy", onlajn pohađanje nastave smera po izboru i "Letnju školu programiranja" za srednjoškolce na Visokoj školi za informacione tehnologije ITS. Imena pobednika biće objavljena u ponedeljak, 1. jula na Facebook stranici MCF MegaCom Filma.

 

U komediji "Mlađi referenti" Vins Von i Oven Vilson igraju četrdesetogodišnjake koji su ostali bez posla i dolaze na ideju da okušaju svoju sreću u najuspešnijoj internet kompaniji - Guglu. Od razgovora za praksu do probnog rada, Bili i Nik se suočavaju sa nizom neobičnih zadataka koji više od poznavanja moderne tehnologije zahtevaju kreativno razmišljanje.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..