komplikovanoSa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će premijera filma "KOMPLIKOVANO JE" biti održana u sredu, 23. decembra u bioskopu Ster Cinemas (TC Delta City) s početkom u 20h! Džejn Adler (dvostruka dobitnica Oskara MERIL STRIP) je majka troje odrasle dece, drži uspešnu pekaru/restoran u Santa Barbari i održava – posle deset godina od razvoda – srdačno prijateljstvo sa bivšim mužem, advokatom Džejkom (ALEK BOLDVIN). Ali kada se Džejn i Džejk nađu van grada zbog proslave diplome njihovog sina, stvari će početi da se komplikuju.

Običan zajednički ručak, praćen s nekoliko flaša vina, pretvoriće se iz večeri ispunjene smehom i prisećanjima na njihov 19-ogodišnji brak u impulsivnu ljubavnu aferu. Pošto je Džejk oženjen mnogo mlađom Agnes (LEJK BEL), Džejn će sada biti u poziciji druge žene.


U sred njihove obnovljene romanse naći će se Adam (STIV MARTIN), arhitekta koji je unajmljen da preuredi Džejninu kuhinju. Takođe razveden, Adam će početi da se zaljubljuje u Džejn, ali će uskoro shvatiti da je postao deo jednog neobičnog ljubavnog trougla.


Da li bi Džejn i Džejk trebalo da nastave da vode odvojene živote, ili je vreme koje su proveli razdvojeni učinilo da shvate da im je bolje da su zajedno? To je...komplikovano.<<  Septembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
    

Putopisi, Intervjui..