Intec Digital su potvrdili da 8. aprila, ponovo pokreću ‘Pure Intec’ sa izdanjem ‘Pure Intec Two’ – kao nastavak dugo očekivanog i veoma uspešnog ‘Pure Intec-a’ realizovanog još 2004.

 

 

“Jon I ja smo shvatili da je vreme,” kaže Carl. “Naporno smo radili svih ovih godina da se Intec vrati na vodeću Techno poziciju. Imamo ogroman spisak veoma talentovanih DJ-eva koji zaslužuju priznanje. Ovo je naš način da proslavimo uspeh etikete, predstavljajući neke od vodećih umetnika i naravno, neke od neverovatnih mix-va koji su obeležili protekle godine. "

 

DEO 1 je producirao Carl Cox, i donosi nam čitav niz remiksa sa njegovog poznatog albuma, ‘All Roads Lead to The Dancefloor’, uz dodatak ostalih umetnika unutar etikete, kao što su: Jim Rivers, Ben Sims, Yousef, Foamo, Tomy Declerque, Reso, Nicole Moudaber, Sharam, Layo & Bushwacka! i Loco Dice.

 

DEO 2 producirao je Jon Rundell – kao kompilaciju na kojoj će predstaviti numere umetnika sa etikete Intec, koje okuplja po prvi put. Umetnici su: The Junkies, Victor Vera, Nicole Moudaber, Daryl Stay, Dosem, Pirupa, Alex Sibley, Marco Bailey, Carlo Lio, Tomy DeClerque, Mark Reeve, Ben Sims i Jon sam sa Digital Primate.

 

"Svi putevi vode na podijum" razbijamo kalup – ovo je prvo samostalno ažuriranje USB albuma realizovanog u fazama gde fanovi plaćaju jedinstvenu cenu i nastavljaju da primaju delove samog albuma, kao i ostalih sadržaja tokom cele godine. Prateći kritička mišljenja o aktuelnom formatu i uopšte korišćenju USB-a, verujemo u uspeh albuma, jer je očigledno da je aktuelni format odličan izbor za "Pure Intec dva." 

 

"Vraćamo se na ovu tehnologiju, jer verujemo u koncept." kaže Jon.

 

"U današnje vreme važno je da ponudimo ljudima nešto novo i drugačije. 100% verujemo u svetlu budućnost elektronskih kompilacijskih izdanja. Potražnja je sve više na toj strani. Radi se o inovacijskom prezentovanju te neverovatno dobroj ponudi fanovima za njihov novac."

 

"Koncept je prost, kupci koji su platili USB sa prvom kompilacijom, takođe dobijaju svaku drugu Pure Intec kompilaciju - čim se realizuje – muzika će automatski biti 'ubačena' u njihov USB."

 

Jon Rundell: "Kada pogledate broj kompilacija, broj časova muzike koju ćete dobiti od velikog broja INTEC izvođača, kupovina USB-a, zaista vredi toliko. To je prilika za ljude da realno prihvate novi digitalni muzički format. "

 

Za tradicionaliste poručujemo da ne budu u strahu, jer će kompletna kompilacija uskoro takođe biti dostupana za preuzimanje u svim NET prodavnicama sa albumom Carl Cox-ovih remiksa otvorenih za individualna preuzimanja.

 

I na kraju, kao promociju izdanju Intec su potvrdili potpuno novu i svežu seriju žurki širom Londona i Evrope za 2013. Već u aprilu ove godine, stiže promocija na jednom od najboljih mesta u Londonu i uskoro će biti potvrđeni detalji niza datuma i lokacija, koji će Intec-u otvoriti priliku da prikaže/prikažu svoj talenat i muzički etos kao nikad do sada.

 

Budite spremni jer nove vesti ubrzo stižu…

 

 

www.pureintec.com

www.intecdigital.com

www.carlcox.com

www.jonrundell.com

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..