surogatiObaveštavamo vas da će film  “Surogati“  biti premijerno prikazan prvog dana ovogodišnje L’Oreal Paris Cinemanije, u terminu od 22h. Istog dana, 29. oktobra, film će se naći i u redovnoj bioskopskoj distribuciji. Prvo je bio kompjuter. Zatim i-mejl, minijaturni mobilni telefoni i Internet. Danas, seksi robotski surogati menjaju njihove manje atraktivne ljudske duplikate – obične ljude koji više ne moraju da se izlažu opasnostima spoljašnjeg sveta. U svetu SUROGATA, postavlja se pitanje – da li je tehnologija otišla predaleko?

Ljudi žive svoje živote iz udobnosti svog doma preko robotskih surogata – seksi, fizički savršenih mehaničkih replika njih samih. To je idealni svet gde zločin, bol, strah i posledice ne postoje. Kada prvo ubistvo posle više godina uzdrma ovu utopiju, agent FBI Grir (BRUS VILIS) otkriva ogromnu zaveru koja leži iza fenomena surogata. Da bi razotkrio misteriju on rizikuje život i prestaje da koristi svog dvojnika.

U ovom napetom akcionom trileru u režiji Džonatana Mostova („Terminator 3: uspon mašina“, „Slom“), SUROGATI, pored BRUSA VILISA glume i RADA MIČEL, ROZAMUND PAJK, DŽEJMS FRENSIS GINTI, MAJKL KUDLIC, DŽEJMS KROMVEL i VING REMS. 

„Surogati“ su snimani na lokacijama u Masačusetsu, najvećim delom u Bostonu i okolnim predgrađima.

<<  Maj 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
      

Putopisi, Intervjui..