NOLD_2Od 22. oktobra - Kolosej ekskluzivno predstavlja čuveni kultni horor Night of the living dead (Noć živih mrtvaca). Film će se prikazivati samo u multipleksu Kolosej.  „Noć živih mrtvaca”, snimljen 1968. godine, proglašen je najboljim „zombi“ filmom svih vremena. Jedan od najvećih majstora horora – Džordž Romero stvorio je remek delo koje je naišlo na velike simpatije publike i kritike kao i na čitav niz sledbenika.
Četrdeset godina kasnije, tehnologija nam je omogućila da u ovom filmu uživamo u 3D tehnici kao i da ga vidimo u boji. Film se prikazuje bez prevoda.


{youtube}Y6V3QVyg6As{/youtube}


Sinopsis: Na groblju sestru i brata napada horda zombija ljudoždera. Pomaže joj neobični junak  i zajedno otkrivaju porodicu sa bolesnom ali i vrlo čudnom devojčicom. Skrivaju se u podrumu farme i pripremaju oružje i barikade za konačni obračun sa zombijima. Sedmoro zatočenika je u prilici da preko radija i televizije prati šta se dešava u ostatku Amerike tokom burnih šezdesetih godina – kao neku vrstu sociološke studije... Zombiji su sve bliže i bliže...

Trajanje: 96 minuta

Režija: George A. Romero

<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..