ledeno-doba5Raznovrsne igre za decu najavljuju premijeru filma “Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata 3D” 1. jula u Sava centru. U nedelju, 24. juna, na Adi Ciganliji, od 12 do 15h, održaće se prve “Dečije igre LEDENO DOBA” u organizaciji distributerske kuće MCF MegaCom Film.

Sportske, muzičke i gusarske igre, kao i kvizovi tematski prate film “Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata”, čija je premijera zakazana za  1. jul u Sava centru.

Sportske igre za timove i/ili pojedince čini pet različitih igara: izrada ledenog zida, prelaz od ledenih santi,  prepoznaj junaka “Ledenog doba”, ledene kugle, trke papirnih brodića, otapanje.

Gusarske igre pomoći će posetiocima da se upoznaju sa novim likovim “Ledenog doba” – gusarima!

Za one sa osećajem za ritam predviđeni su plesni izazovi, a učesnici će moći da pokažu i svoje znanje o filmskom serijalu “Ledeno doba” u  “Porodičnom kvizu Gradskog radija”.

Najmlađim posetiocima namenjen je poseban kutak, gde će oni biti u prilici da boje omiljene junake iz filmskog serijala “Ledeno doba”.

Pojedinci i timovi od troje-četvoro dece, zainteresovani za učešće, mogu da se prijave na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Isto mogu da učine i 24. juna od 11:00h, na mestu održavanja igara. Broj mesta je ograničen.

Zabavne nagrade predviđene su za najbolje takmičare.

Više o igrama, nagradama i premijeri filma, možete pročitati u priloženom saopštenju, a pripreme za igre možete da započnete uz Sidov ples YouTube
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..