Povodom početka distribucije filma ”Madagaskar 3: Najtraženiji u Evropi“, Naxi radio, UŠĆE Shopping Center, bioskop Kolosej i Taramount film vas pozivaju u najbolji CIRKUS u gradu!
Pozivamo vas da se prijavite, osvojite bioskopske ulaznice i dečiji šator sa motivima iz filma "Madagaskar 3"!

Od ponedeljka 11. juna do petka 15. juna, tačno u 12h pozovite Naxi radio na telefon 318 65 16 i budite među prvih petoro koji će osvojiti po 2 karte za film.

Na ovaj telefon se prijavljujete i za učestvovanje u konkursu za najmaštovitiji crtež koji će se održati 16. juna od 14h u "Cinema caffe"- u bioskopa Kolosej u UŠĆE Shopping Centru.
Glumci iznenađenja potpisivaće plakate iz filma, a pravoj cirkuskoj atmosferi tog dana doprineće klovnovi animatori koji će decu zabavljati žongliranjem i pravljenjem balona u obliku životinja!

Mališani će bojiti likove iz filma "Madagaskar 3", a da bi osvojili glavnu nagradu, pravi dečiji cirkuski šator sa motivima iz filma "Madagaskar 3", potrebno je i da ispune zadatak iznenađenja kroz koji će pokazati svoju kreativnost. Dođite da se sjajno zabavite, ponešto i naučite i osvojite lepe nagrade. Pokažite koliko ste kreativni u crtanju i bojenju, a najmaštovitiji crtež osvojiće pravi dečiji cirkuski šator sa motivima iz filma "Madagaskar 3".

Svi učesnici će na poklon dobiti plakat iz filma, originalnu Madagaskar narukvicu i Naxi paketić.

Lav Aleks, zebra Marti, nilski konj Glorija i žirafa Melman odlučni su u nameri da se vrate u svoju voljenu „Veliku jabuku“ dok su kralj Džulijen, Moris i pingvini spremni da se upute s njima u avanturu. Sada će ih put odvesti preko Evrope gde će naći savršenu masku: putujući cirkus koji će prilagoditi madagaskarskom stilu.

Od četvrtka, 14 juna, najnoviji sinhronizovani nastavak popularne franšize Madagaskar stiže na redovne repertoare sledećih bioskopa: Kolosej, Cineplexx Delta City, Takvud, Dvorana Doma Sindikata, Fontana, Arena (Novi Sad), Kupina film Niš, Vilin grad Niš, Cineplexx Kg (Kragujevac), Cineplexx Mne (Podgorica).

Madagaskar 3 prikazivaće se u 3D-u u svim bioskopima koji imaju 3D tehniku.

Naglašavamo da će jedino u bioskopu Kolosej biti dostupna titlovana verzija ovog naslova.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..