diktatorAko već niste, sada imate šansu da upoznate pravog pravcatog diktatora! Tvorac Borata, originalni Saša Baron Koen, stiže sa urnebesnom komedijom "DIKTATOR"! Obaveštavamo vas da će premijera najnovijeg ostvarenja Saše Barona Koena, komedija "DIKTATOR" biti premijerno prikazana 15. maja u Dvorani Doma Sindikata, sa početkom u 20h.

Saša Baron Koen igra Aladina, bogatog, surovog i nemilosrdnog diktatora koga kidnapuju i zamene sa zatucanim čobaninom koji izgleda isto kao on. Uz pomoć Zoi, lepe i darežljive vlasnice zen radnje, naš heroj će se boriti svim silama da se vrati na presto i postara da demokratija nikad ne dođe u zemlju koju on tako surovo ugnjetava.

Ova komedija će vas garantovano nasmejati do suza.
Od 15. maja film "DIKTATOR" će se naći na repertoarima bioskopa Dvorana Doma Sindikata, Roda, Kolosej, Arena (Novi Sad).

Od 17. maja film stiže i na repertoare bioskopa Takvud, Cineplexx, Cineplexx Kg (Kragujevac), Cineplexx Vilin Grad (Niš), Kupina film (Niš) I Cineplexx Mne (Podgorica).

Podsećamo vas da se film "DIKTATOR" našao na listi blokbastera za koje je bioskop Kolosej organizovao lepu akciju pod imenom BLOCKBUSTER MANIA 4+1.
U periodu od 9. aprila do 31. jula izaberite 4 blockbustera po želji a Kolosej vam poklanja peti!

1. Sam kreiraj svoj  bioskopski repertoar
2. Osvoji besplatnu kartu i  preskoči red
3. Pogledaj  ili pokloni prijatelju najnovije holivudske blocbustere
4. Uživaj u najboljem bioskopu u gradu

Pored "DIKTATORA", Taramount film učestvuje u ovoj akciji sa sledećim naslovima: 

1. BOJNI BROD
2. OSVETNICI
3. SNEŽANA I LOVAC
1. MADAGASKAR 3: NAJTRAŽENIJI U EVROPI
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..