Woman-in-BlackFilm „Zena u crnom“ sa Danijelom Redklifom u glavnoj ulozi, snimljen prema istoimenom bestseleru Suzan Hil, od 10. maja ce biti na redovnom repetoaru u bioskopu Kolosej Multiplex.

Mladi advokat Artur Kips (Daniel Radcliffe) primoran je da ostavi trogodisnjeg sina da bi otputovao u zabaceno selo Krajtin Giford kako bi sredio zaostavstinu nedavno preminule vlasnice “Kuce u jeguljinoj mocvari”. Kada stigne u jezivu, staru zgradu, on otkriva mracne tajne u proslosti mestana, a njegov osecaj neprijatnosti se produbljava kada primeti misterioznu zenu obucenu u crno.

“Zena u crnom” je horor/triler koji je rezirao Dzejms Votkins, a scenario potpisuje Dzejn Goldman. Film je bio planiran da se snimi kao 3D, ali se od toga odustalo. Sa velikim uspehom je prikazan u SAD i Engleskoj i pocetkom aprila 2012. producentska kuca Hammer Films je objavila da ce snimati nastavak filma. On je opisan kao prica koja se dogadja 40 godina posle radnje prvog dela. Roman Suzan Hil ce posluziti kao osnova price koju ce pisati Dzon Kroker. Postoje glasine da ce Danijel Redklif ponovo igrati lik Artura Kipsa.

Kada je Suzan Hil objavila roman “Zena u crnom” 1982. godine, nije ni slutila da ce on preci u toliko medija. Knjiga je prvo pretvorena u TV film, zatim radio seriju, pozorisni komad, a sada i u igrani film. “Sustina je da je knjiga jos uvek tu”, kaze Suzan. “Svaka osoba je uzela moju knjigu i ostala verna njenom duhu”, dodaje ona.

Danijel Redklif, ulogom Artura Kipsa, prvi put se pojavljuje na velikom platnu posle role cuvenog decaka carobnjaka Harija Potera koja mu je donela svetsku slavu.

“Vrlo sam ponosan na Harija Potera”, kaze Danijel. “Ali, sada moram dokazati publici da sam vrlo ozbiljan kada je gluma u pitanju i mislim da je pravi nacin za to otpoceti sa izborom zanimljivog materijala kao sto je ovaj”, dodaje on.

Trejler mozete pogledati preko linka: OVDE
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..