Svi ljubitelji dobrih filmova imaće brojne pogodnosti u CineStar bioskopima u Srbiji početkom aprila, od gratis kokica do besplatnih ulaznica za filmove petkom! Dani gratis kokica očekuju publiku CineStar bioskopa od 4. do 7. aprila u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu uz najnovije filmske hitove „Monkey Man“ i „Godzila x Kong: Novo carstvo“. Jedinstven doživljaj velikog platna biće upotpunjen uz vrhunski ugođaj i posebno atraktivne formate: 4DX, eXtreme, 3D. Više informacija o akciji i kupovina ulaznica dostupno je na KOKICE GRATIS MONKEY MAN I GODZILA X KONG - CineStar Cinemas.

Posebno iznenađenje spremno je u CineStaru Novi Sad, Zrenjanin i Pančevo gde će za svaku ulaznicu kupljenu za projekcije petkom, BIG centar pokloniti drugu ulaznicu (1+1 gratis). Ulaznice za aktuletni petak mogu se kupiti i utorkom, sredom i četvrtkom.

Monkey man je nov akcioni triler, koji počinje sa prikazivanjem od 4.4. - Nakon što se proslavio u oskarovskom filmu „Milioner iz blata“ (Slumdog Millionaire, 2008), Dev Patel, glumac nominovan za Oskara (Lion, 2016) odlučio se da režira atraktivan akcioni film osvete u stilu “Džona Vika”, kome je jedan od producenata dobitnik Oskara Džordan Pil. Radnja filma je inspirisana legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu. Patel je u filmu otelotvorio mladića poznatog samo kao Kid (Klinac), koji se svako veče, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu kako bi osigurao opstanak. Posle mnogo godina potisnutog besa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok u njemu ključa trauma iz detinjstva, njegove ruke sa misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu osvetničku kampanju protiv ljudi koji su mu uništili život. Kritičari su oduševljeni ovim akcionim trilerom. Trenutno ima visokih 93% na Rotten Tomatoes i dobio je pozitivne kritike od uglednih kritičara. „Kao što se Kid ponovo rađa u filmu, tako je i Patel. Za to je potrebna krvava borba. Zaboravite Džona Vika, neka niko nikada ne posumnja u moć akcione zvezde kao što je Dev Patel", napisao je Čejs Hačinson iz The Wrap. Kritičarka Mej Abdulbaki iz Screen Rant-a je dodala: "Borba prsa u prsa i koreografija borbe deluju veoma moćno, pršte energijom koji će vas držati prikovanim i zalepljenim za ekran."



Publika takođe može uživati u trenutno najgledanijem filmu globalno „Godzila x Kong: Novo carstvo“, pravom spektaklu koji produbljuje istoriju ovih titana, njihovo poreklo i tajne Ostrva lobanja! Ovaj film nalazi se na vrhu liste blagajni širom sveta, sakupivši 80 miliona dolara više od očekivanih tokom svoje prve nedelje prikazivanja i trenutno je zabaležio drugo mesto za najveći vikend otvaranja u ovoj godini, našavši se veoma blizu još jednog filma kompanija Warner Bros. i Legendary: „Dina: Drugi deo“ (82,5 miliona dolara).

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..