Najinovativnija dostignuća u filmskom stvaralaštvu i glumi biće proslavljena ovog vikenda na dodeli Oskara 2024. Emisija kanala E! uživo sa crvenog tepiha - Live From E! Dodela Oskara, čiji je domaćin Laverne Cox, predstaviće najglamurozniju emisiju na crvenom tepihu u sezoni dodele nagrada 2024. Emisija  Live From E!: The Oscars emituje se na kanalu E! 10. marta od 21.00 a repriza je 11. marta  u 21.00. Laverne Cox pridružiće se komentatorima među kojima su: Zanna Roberts Rassi, Zuri Hall, komičarka  Heather McMahan i dizajner Christian Siriano koji će se uključivati dok zvezde stižu, a filmski stručnjaci Keltie Knight i Tiffany Smith  sa kanala E! pokloniće fanovima jedinstven pogled na crveni tepih sa krova Riplija na Holivudskom bulevaru.

Prošlogodišnji blokbaster filmovi i njihove zvezde biće glavni i centralni deo crvenog tepiha emisije Live From E!: Oscars  u Dolbi teatru u Holivudu, sa posebnim trenucima za obožavaoce.

Najnominovaniji film večeri je “Openhajmer” Kristofera Nolana, koji je u konkurenciji za 13 nagrada, uključujući priznanja za svoje zvezde:  Cillian Murphy, Emily Blunt i Robert Downey Jr.  Tu je i film “Barbie” sa najvećom zaradom protekle godine, koji ima 8 nominacija  (glumci sa nominacijama: Ryan Gosling,  America Ferrera). Druge glumačke legende koje prisustvuju dodeli nagrada su Jennifer Lawrence, Matthew McConaughey, Lupita Nyong'o, Michelle Yeoh, Dwayne Johnson, Zendaya, Nicolas Cage.

Live From E! produciraju Den of Thieves uz izvršne producente: Jesse Ignjatovic, Evan Prager i Barb Bialkowski.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..