Legendarni britanski duo PET SHOP BOYS proslaviće nadolazeću 40. godišnjicu koncertnim filmom njihove turneje najvećih hitova. Ovaj ekskluzivni događaj predstaviće turneju Dreamworld: The Greatest Hits Live, snimljenu u Kraljevskoj areni u Kopenhagenu prošle godine, a može da se pogleda samo u CineStaru Beograd i Novi Sad, 31. januara i 4. februara 2024. U spektakularnoj scenskoj predstavi sa očaravajućom scenografijom i scenskim efektima, Nil Tenant i Kris Lou izveli su uzbudljiv performans, sa raskošnim nastupom pred rasprodatom dvoranom.

Uz režiju vodećeg reditelja nastupa uživo, Dejvida Barnarda, i snimanje sa 14 kamera, ovaj potpuno novi koncertni film uključuje sve najveće hitove Pet Shop Boysa, među kojima su: West End Girls, Suburbia, Opportunities (Lets Make Lots of Money), Left to My Own Devices, Rent, Domino Dancing, Love Comes Quickly, Always on My Mind, What Have I Done to Deserve This i Its a Sin. Pogledaj trailer:



Ulaznice su dostupne na cinestarcinemas.rs ili na blagajnama bioskopa.

Šta su mediji rekli o ovom performansu:

“Dreamworld je ekstatična prezentacija sjaja koji traje 40 godina.”    Evening Standard
“Četiri decenije držanja pop muzike na višim standardima.”  -    NME
“Pevač Nil Tenant i Kris Lou su takođe vrhunski pop šoumeni. Sjajno!” -  The Guardian

Pet Shop Boys su najuspešniji duo u istoriji muzike Velike Britanije, koji su prodali više od 50 miliona ploča širom sveta I dobili nagrade za izuzetan doprinos britanskoj muzici. Njihove revolucionarne scenske predstave, proizvedene u saradnji sa rediteljima I dizajnerima, pomogle su da se redefiniše način na koji se pop muzika izvodi na sceni.  

Ulaznice se mogu nabaviti na blagajni bioskopa ili online >>


Fotogafije:  Stevie Kyle

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..