Veoma atraktivni naslovi stižu u CineStar bioskope u Srbiji, od 14. do 20. decembra. Na repertoaru je blokbaster Vonka uz događaj za sve generacije - Porodični vikend, zatim stiže uzbudljiv akcioni hit Sva imena Božja, a  vrlo uskoro publiku očekuje Akvamen i izgubljeno kraljevstvo na posebnim CineHero projekcijama, uz atraktivne poklone. Više detalja dostupno je na sajtu cinestarcinemas.rs. Tradicionalni Porodični vikend održava se u CineStaru 16. i 17. 12. kad će moći da se pogleda film Vonka uz povoljnije cene ulaznica (za Matine i Porodični paket), a uz kupljenu ulaznicu biće na poklon i originalni Vonka plakat, do isteka zaliha.

Film se može gledati i sinhronizovan i titlovan, a za najmlađe posetioce organizovana je crtaonica u svim bioskopima, dok u Beogradu i Novom Sadu decu očekuje i crtanje po licu (facepainting) od 11 do 13 čaosva! Vonka stiže na redovni program CineStar bioskopa 14. decembra. Ovaj film dolazi od producenata franšize o Hariju Poteru. - Publici se predstavlja mladi Vili Vonka kroz čudesnu priču o tome kako je najveći čarobnjak i proizvođač čokolade postao omiljeni lik kakvog poznajemo.

Posebna preporuka je da se ovaj film pogleda u 4DX tehnologiji. Unutar 4DX dvorane, pokretna saedišta su opremljena najboljim tehnologijama i mogu besprekorno da oponašaju aktivnosti kao što su letenje ili vožnja. 4DX je korak napred u evoluciji odlazaka u bioskope, omogućava potpuni doživljaj filma i može da se iskusi u CineStar bioskopima Ada mall Beograd i BIG Novi Sad. Pogledajte Vonku u 4DX formatu i budite deo filma.



Akcioni triler Sva imena Božja počinje sa prikazivanjem u CineStar bioskopima 14.12. Španski kralj akcionih trilera snimio je nezaboravnih 90 minuta koji će oduševiti čak i najveće zavisnike od adrenalina. Izazov visokog napona Danijela Kalparsora bavi se momentom nakon napada na aerodromu, kada Santi, taksista koji je voljan da pomogne, postaje talac Hamze, jedinog preživelog teroriste. Neočekivani preokret zamenjuje njihove uloge, a Santi postaje ljudska bomba koja hoda sa eksplozivnim prslukom po središtu Madrida. Ako stane, bomba će eksplodirati.



Džejson Momoa vraća se u nastavku najuspešnijeg DC filma svih vremena: Akvamen i izgubljeno kraljevstvo. Pretpremijerne CineHero projekcije održaće se 20.12. u CineStar bioskopima širom Srbije, a uz kupljenu ulaznicu na poklon se dobija strip iz „limited edition“  serije! U ovom ostvarenju Akvamen će se obratiti svom bratu, bivšem kralju Atlantide, kako bi se udružili. Zajedno, moraju da ostave po strani sve svoje razlike kako bi zaštitili kraljevstvo i spasili porodicu, kao i ceo svet, od nepovratnog uništenja.  Ulaznice su u pretprodaji.

Detalji se mogu naći na linku >>

Materijal: CineStar Cinemas Srbija

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..