Atraktivan bioskopski program stiže u CineStar bioskope u Srbiji, od 23. novembra do 01. decembra. Publiku očekuje poseban film o Bijonse i njenoj najnovijoj turneji, zatim najnoviji Diznijev hit Želja u okviru Porodičnog vikenda, a na velike ekrane se vraćaju zajedno Uma Turman i Semjel L. Džekson u kriminalističkoj komediji Mesto zločina. Već se mogu nabaviti karte i za bioskopsku „poslasticu“, film Vonka, sa producenatima franšize o Heriju Poteru. Više detalja dostupno je na sajtu cinestarcinemas.rs. Film Renaissance: A Film by Beyoncé dolazi u CineStar bioskope 1 .decembra, a radnja prati njeno putovanje za vreme svetske turneje koja je oduševila neverovatan broj obožavaoca i imala je neverovatne pohvale.

Reč je o njenoj odlučnosti, napornom radu, angažovanju u svakom aspektu produkcije, o njenoj kreativnoj potrebi i nameri da stvori svoje nasleđe i usavrši svoje veštine. U CineStar bioskopu u Beogradu otvorene su dodatne sale zbog velikog interesovanja. 



Porodični vikend 25. i 26. novembra od 11 do 17 časova biće u znaku najnovijeg Diznijevog sinhronizovanog hit filma Želja! U kraljevstvu u kojem kralj Magnifiko kontroliše želje, devojčica Aša izriče želju tako moćnu da je ispunjava kosmička sila – mala kuglica beskrajne energije zvana Zvezda. Ovaj predivan porodični animirani film stiže u CineStar bioskope 23.11. a CineStar je omogućio  jeftinije cene ulaznica za Matine i Porodični paket u okviru Porodičnog vikenda, kada u CineStar bioskopu Beograd (Ada Mall) i Novi Sad (BIG) od 11 do 13h decu očekuje i besplatan facepainting, a u svim CineStar bioskopima organizovana je crtaonica, tako da dok mališani uživaju u aktivnostima koje su pripremljene za njih, odrasli mogu da se počaste omiljenom kafom u Cinema baru.

Više informacija na: www.cinestarcinemas.rs/porodicni-vikend

U CineStar bioskope 23. novembra stiže zabavna kriminalistička komedija Mesto zločina, a u glavnim ulogama su Uma Turman i Semjuel L. Džekson. Reč je o kriminalističkom trileru sa elementima crnog humora, o plaćenom ubici, njegovom šefu i vlasnici umetničke galerije. Semjuel L. Džekson je fantastično preuzeo ulogu člana organizacije koja „pere“ novac prodajom krivotvorenih umetnina, radnja filma se zakomplikuje kada ovi falsifikati postanu glavna tema u gradu, a njihov autor doživi ogroman uspeh. Svi koji uživaju u umetnosti sigurno će uživati i u ovom filmu!



Od producenata franšize o Heriju Poteru 14.decembra u CineStar bioskope stiže Vonka - mešavina magije i muzike ispričana emotivno i sa puno humora. Ovaj filmski spektakl predstaviće publici mladog Vilija Vonku kroz čudesnu priču o tome kako je najveći čarobnjak i proizvođač čokolade postao omiljeni Vonka kakvog poznajemo. U glavnoj ulozi je fenomenalni Timoti Šalame. Ulaznice su u pretprodaji!


Naravno, Crni petak ili „Balck Friday“ neće zaobići ni CineStar. Dok su drugi u „groznici kupovine“  filmofili mogu da se opuste u CineStaru uz 50% popusta na odabrana ostvarenja, samo u petak, 24.11, a ponuda važi za filmove Dragi Dejvid, Odmazda i Zvuk slobode.

Detalji na linku >>

Materijal: CineStar Beograd

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..