Raznovrsni programi očekuju publiku u novembru u CineStar bioskopima u Srbiji (Beograd: Ada Mall, Novi Sad: BIG, Zrenjanin: BIG, Pančevo: BIG): Masimov koncert iz Arene Zagreb, uživo balet “Don Kihot” iz londonskog Royal Opera House, “Porodični vikend” sa trolovima, “Akira 4K”, najnoviji vestern sa Nikolasom Kejdžom “Bučerov prelaz”, a nastavljaju se i “Dani strave”. Na prvu godišnjicu maestralnog koncerta kojeg je Masimo Savić održao u Areni Zagreb, ekskluzivno u CineStar bioskopima 05.11. publika ima priliku da pogleda projekciju snimka njegovog poslednjeg koncerta - MASSIMO EKSKLUZIVNO U CINESTARU BEOGRAD I NOVI SAD.

Uz trijumfalnu izvedbu Masima, njegovog benda i gostiju biće prikazani i do sada neobjavljeni snimci pripreme koncerta. Ovo je idealna prilika da svi ljubitelji Masimovog glasa uživaju u njegovom bogatom muzičkom stvaralaštvu.
Trejler: https://www.youtube.com/watch?v=DTSgicEAQC0

Za najmlađe ljubitelje filma na raspolaganju je Porodični vikend sa animiranim sinhroizovanim fimom “Trolovi: Bend na okupu” 04. i 05.11. gde posetioce od 11 do 17h očekuju povoljnije cene ulaznica za Matine i Porodični paket, a u Beogradu i Novom Sadu od 11 do 13h na raspolaganju je besplatan facepainting (crtanje po licu).  U svim CineStar bioskopima organizovana je crtaonica, pa dok mališani uživaju u aktivnostima koje su pripremljene za njih, odrasli se mogu počastiti kafom u Cinema baru.
Trejler: TROLOVI - BEND NA OKUPU (TROLLS BAND TOGETHER) - SINHRONIZOVANI TREJLER A - YouTube

U utorak 07.11. uživo iz londonskog Royal Opera House prikazuje se baletski klasik na velikom platnu - DON KIHOT! Ovaj energični balet iz XIX veka zasnovan je na istoimenom epskom romanu Migela de Servantesa a kreiran je za Kraljevski balet pre deset godina. Prati avanture ekscentričnog plemića Don Kihota i njegovog vernog štitonoše Sanča Panse. Na ovaj način pruža se jedinstvena prilika publici da bude deo sezone Royal Opera House pravo iz Londona i da uživa u direktnim prenosima i društvu koje deli istu strast prema klasičnom repertoaru.
Trejler najave: l SPEKTAKLI 2023/24 - DON KIHOT I - YouTube

Bolkbaster “Bučerov prelaz” počinje da se prikazuje u CineStar bioskopima od 02.11. U pitanju je adaptacija književnog dela za sve ljubitelje dobrog vesterna, a radnja je smeštena u sedamdesete godine XIX veka.  Nikolas Kejdž je u glavnoj ulozi ambicioznog lovca na bivole koji vodi ekspediciju na planinama Kolorada.
Trejler filma: BUČEROV PRELAZ // Oficijalni trejler - YouTube

Jedno od remek dela anima filmova vraća se u bioskope sa remasterizovanom 4K slikom i remiksovanim zvukom – “Akira 4K”! Objavljen je u Japanu 1988.godine a kako bi proslavili svoju 35.godišnjicu, CineStar bioskopi će održati trodnevno prikazivanje ovog izdanja od 10. do 12. novembra. Ulaznice su u pretprodaji!  

Takođe u CineStaru do 05. novembra odvijaju se “Dani strave” za sve obožavaoce horor žanra. Na programu su: “Pet noći kod Fredija””Isterivač đavola: Vernik”, “Slagalica strave X”, “Opatica iz pakla 2” i film o kom pričaju svi – “Dragi Dejvid”! Uz ulaznicu za bilo koji od horor filmova na programu, na blagajnama se ostvaruje pravo na “Strava meni” koji donosi uštedu od 50%.
Više informacija na : https://www.cinestarcinemas.rs/dani-strave/7598

Materijal: CineStar Cinemas Srbija

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..