Ladies night događaj koji će vas ostaviti bez daha, zakazan je u svim Cineplexx bioskopima u sredu 8. februara od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa I putem aplikacije CineplexxRS. Treći nastavak franšize blockbastera ,,Čarobni Majk” radio je renomirani kreativni tim koji stoji iza prvog filma vraća se kako bi reinkarnirali čaroliju! I Čeninga Tejtuma ponovo gledamo kao Majka Lejna, Salmi Hajek pripala je uloga bogatašice a režiju potpisuje Stiven Sodenberg. Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Majk je prisiljen da radio kao barmen na Floridi.

Nadajući se poslednjem dobrom provodu, Majk beži u London sa poznatom bogatašicom koja mu daje ponudu koju ne može da odbije...uz pokoju skrivenu nameru. Kada Majk otkrije njen plan, pita se da li on i novi zgodni plesači, koje mora da dovede u formu, mogu da izvedu nemoguće?

Ladies night događaj u Cineplexx bioskopima upotpuniće i pokloni našeg partnera ,,Viva By Ela”, koji je obezbedio po tri poklona za najsrećnije dame u svim bioskopima.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..