Da li ste znali da omiljena bioskopska grickalica ima ,,svoj dan“? Potpuno zasluženo! Svetski dan kokica 19. januara obeležiće svi Cineplexx bioskopi u Srbiji tako što će uz svaku kupljenu ulaznicu posetioci dobiti i male kokice na poklon. Specijalna i pažljivo odabrana receptura pripreme Cineplexx kokica već deceniju garantuje ,,ljubav na prvi zalogaj“ i nesumnjivo spada u kategoriju najomiljenije bioskopske grickalice. Ne postoji idealniji način da se Svetski dan kokica, ove srede 19. januara, provede uz neki od fimova sa repertoara Cineplexx bioskopa i omiljenu poslasticu koji dobijate gratis uz kupljenu ulaznicu.

Repertoar Cineplexx bioskopa imaju raznovrsnu ponudu filmova, od animiranih preko filmova domaće produkcije do svetskih blokbastera, pa vas tako očekuje ,,Zlatni dečko“, ,,Vrisak“, ,,Spajdermen: Put bez povratka“, ,,Matriks: Uskrsnuća“ ali i sinhronizovane porodične avanture, kao što su ,,Kliford: Veliki crveni pas“. ,,Pčelica Maja 3: Zlatno jaje“, ,,Pevajmo 2“ i igrana pustolovina ,,Vuk i lav“.

Na vama je da izaberete film, a za potpuno uživanje pobrinuće se Cineplexx bioskopi koji poklanjaju  besplatne kokice uz svaku kupljenu ulaznicu. Vidimo se da zajedno proslavimo Svetski dan kokica!

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..