Poput većine Marvelovih filmova ,,Spajdermen: Put bez povratka“ 3D obiluje spektakularnim akcionim scenama koje su jednostavno stvorene  za IMAX format. Bioskopsko iskustvo koje je postavilo nove standarde gledanja filmova u Srbiji, očekuje vas u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu. Ulaznice za najspektakularniji film za sam kraj ove godine ,,Spajdermen: Put bez povratka“ 3D, čije prikazivanje počinje 16. decembra,  u prodaji su na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Prateći događaje iz filma „Spajdermen: Daleko od kuće“ iz 2018. godine, u kojem je negativac Misterio otkrio pravi identitet Spajdermena - Pitera Parkera, po prvi put u istoriji kinematografije, Spajdermen, naš prijatelj iz komšiluka je bez maske i bez mogućnosti da odvoji svoj svakodnevni život od visokih uloga da bude superheroj. Boreći se sa komplikacijama javnog identiteta, Piter traži od doktora Strejndža da iskoristi svoju magiju da vrati Piterovo ime u tajnost, dopuštajući na kraju Spajdijevim neprijateljima iz drugih realnosti (tj. prethodnih adaptacija) da se probiju kroz multiverzum. Piter će morati da savlada svoj najveći izazov do sada, koji ne samo da će promeniti njegovu budućnost već i budućnost čitavog Multiverzuma.

Jedinstveni doživljaj najnovijeg filma Marvelovog univerzuma, na najvećem bioskopskom platnu u Srbiji, potpuno prilagođeno IMAX tehnologiji očekuje vas od četvrtka, 16. decembra u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu. Kristalno čista slika i moćni digitalni zvuk, stvaraju jedinstveno okruženje koje će učiniti da se publika oseća kao da je u filmu.

Četiri godine nakon što je obukao legendarni crveni kostim, Tom Holand pojaviće se po treći put na velikom platnu kao čovek-pauk, a u ulozi Doktora Strejndža gledamo neponovljivog Benedikta Kamberbača. Svoje uloge Spajdermenovih prijatelja Mišel Džons i Neda Lidsa repriziraju Zendaja i Džejkob Batalon.

Trejler filma ,,Spajdermen: Put bez povratka“ - link >>

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..