Prizivanje Zla: Đavo me je naterao je sedmi film iz sveta Prizivanja, najduže i najpoznatije horor franšize u svetu. Prizivanje Zla otkriva zastrašujuću priču o teroru, ubistvu i nepoznatom zlu koje je šokiralo čak i iskusne istraživače paranormalnog Eda i Lorejn Voren. Jedan od njihovih senzacionalnijih slučajeva započinje borbom za dušu jednog mladića, i odvodi ih daleko od svega što su ikad pre videli, pa će se prvi put u istoriji SAD-a optuženi za ubistvo braniti opsednošću demonom. Patrik Vilson i Vera Farmig se vraćaju kao Ed i Loren Voren, ovog puta pod rediteljskom palicom Majkla Čivsa.
Film će se prikazivati i u MX4D formatu u Cineplexx 4D Delta City bioskopu, kao i u IMAX formatu u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu.

Trejler filma: link >>

Horror night koji se održava 3. juna uz film ,,Prizivanje zla: Đavo me je naterao“ je pravi događaj za ljubitelje horora, filmova koji su delimično rađeni na istinitim događajima, kao i osećaja da sebe moraju da podsećaju da je ispred njih samo film. Ono što možemo reći o filmu ,,Prizivanje Zla: Đavo me je naterao“ je da je sedmi film iz sveta Prizivanja, najduže i najpoznatije horor franšize u svetu.  Posetiocima će biti potrebno dosta hrabrosti, a svi koji se usude da pogledaju film 3.juna u 19.30h dobiće dodatnih 1.000 bonus bodova na svojoj Cineplexx Bonus kartici.
Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx bioskopa ili putem aplikacije CineplexxRS.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..