Sjajni pokloni za sve posetioce Cineplexx bioskopa 21. februara  -  Porodični dan u uz sinhronizovanu animiranu avanturu ,,Tom i Džeri” u Cineplexx bioskopima, zakazan je za nedelju, 21. februar od 12 do 17 časova, uz poklone za naše najmlađe posetioce i mnogo zabave uz avanture naših omiljenih crtanih junaka. Verovatno najpoznatije rivalstvo među animiranim likovima je ono između plavog mačka Toma i smeđeg miša Džerija. Decenijama unazad ovi najgori prijatelji i najbolji neprijatelji, zabavljaju nas svojim ludorijama na malim ekranima, a sada konačno i na velikom platnu Cineplexx bioskopa.

Sjajni pokloni* očekuju naše najmlađe posetioce, pa će tako svi mališani uz kupljenu ulaznicu dobiti masku za lice sa likom Toma ili Džerija, kao i NIVEA kremicu za mnogo zabave i negovane ručice. Dvoje najsrećnijih dobiće knjgu koju poklanja naš partner Evrobook, iz edicije ,,Tom i Džeri”. To nije sve, jer mališane očekuju i časopisi ,,Zeka” ili ,,Bubamara”. Uz to, Lego prodavnica je pripremila vaučere u vrednosti od 1.000 dinara, kao i Build a Minifigure vaučere za sklapanje sopstvene Lego figurice, koja se dobija gratis uz kupovinu bilo kog drugog artikla. Stop Shop ritejl park će svim posetiocima Cineplexx Niš bioskopa, uz kupljenu ulaznicu pokloniti pakovanje vlažnih maramica.

Jedno od najomiljenijih rivalstava u istoriji ponovo oživljava kad se Džeri useli u najlepši hotel u Njujorku uoči ,,venčanja veka", prisiljavajući očajnog organizatora venčanja da hitno zatraži nužne mere. Kloi Grejs Morec nalazi se u ulozi tek zaposlene Kajle, koja ima zadatak da reši problem glodara u hotelu pre važnog događaja. Kajla za pomoć uzima Toma, kako bi zajednički zaustavili nestašnog Džerija. Sledi naravno epska bitka mačke i miša koja preti da uništi njenu karijeru, venčanje, a moguće i ugled samog hotela. No, ubrzo se pojavljuje još veći problem: zlobni i ambiciozni zaposleni koji se urotio protiv njih troje.

Glasove likovima u filmu su pozajmili: Jelena Rakočević, Boris Milivojević, Marko Marković, Uroš Jovčić, Bojan Perić, Jelena Jovičić, Milutin Milošević, Tomaš Sarić, Vladislava Đorđević, Mina Sovtić, Branko Jovanović, Milan Tubić i Pedja Damjanović.

Trejler filma ,,Tom i Džeri“ - OVDE

Ulaznice za Porodični dan su u prodaji!

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..