Osmi Star Film Fest održat će se od 26. do 28. septembra 2021. godine na predivnoj lokaciji u centru grada, u Kazalištu 21., a kao i svake godine festival će biti upotpunjen bogatim popratnim sadržajem. Ovisno epidemiološkim mjerama, postoji mogućnost da će se festival djelomično ili u potpunosti održati u online verziji. Star Film Fest je međunarodni filmski festival, primarno namijenjen mladim filmašima. Festival za cilj ima mobilizirati svježe, produktivne, talentirane umjetnike te im pruža priliku predstavljanja svojih djela široj javnosti. Cilj je omogućiti afirmaciju polaznicima Akademije dramskih umjetnosti i Akademije likovnih umjetnosti. Star Film Fest uspješno privlači i nova svjetska filmska imena, već osmu godinu uz visok odaziv prijavljenih.

Po mnogo čemu posebne, 2020 godine, Star Film Fest je zaprimio čak 816 filmova za natjecateljski program iz 67 zemalja svijeta. Nakon stručne selekcije publici su bila prikazana 54 najbolja.

Star Film Fest iz godine u godinu uspijeva privući sve više zaljubljenika u film. Posjećenost Star Film Festa kontinuirano raste, a unatoč svim okolnosti prošlogodišnje je izdanje rezultiralo zadovoljavajućim odazivom publike.

I ove godine Star Film Fest će predstavljati odskočnu dasku mladim filmašima, okupljalište zaljubljenicima u film te utočište kulture u Sisačko-moslavačkoj županiji.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..