Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da romantična komedija "LJUBAV, VENČANJA I DRUGA OČAJANJA" (LOVE, WEDDINGS AND OTHER DISASTERS) stiže u naše bioskope 24. decembra. Fantastičnu glumačku ekipu filma čine Dajana Kiton, Džeremi Ajrons, Megi Grejs, Dijego Boneta i Endru Bačelor. Nekoliko toplih i duhovitih priča koje spaja ljubav obećavaju da ćete provesti jedno prijatno i veselo veče u svom omiljenom bioskopu. Svima nam je prekopotreban smeh i opuštanje u trenutnoj situaciji. Naši bioskopi definitivno poštuju propisane mere zaštite, njihov prostor se redovno dezinfikuje i oni predstavljaju mesta gde se uz preporuku nošenja maske možete osećati potpuno bezbedno i sigurno.

Komedija "LJUBAV VENČANJA I DRUGA OČAJANJA" je idealan film uz koji ćete barem na kratko zaboraviti sve probleme i brige koje nas okružuju.

Vlasnicu cvećare Džesi Ingliš ostavlja dečko, a nedugo zatim jedna od njenih mušterija, Liz Raferti, traži od nje da joj organizuje venčanje koje se dešava za samo osam dana. Uvek spremna za izazov, Džesi pristaje da ga organizuje za Liz i njenog supruga Roberta Bartona, koji je kandidat za gradonačelnika.

Da bi isplanirala savršeno venčanje za Liz i Roberta, Džesi radi zajedno sa uglednim ugostiteljem, Lorensom Filipsom. Tokom pripreme keteringa za venčanje, Lorensu prijatelj namešta sastanak na slepo sa ženom po imenu Sara - koja je zapravo slepa.
U potrazi za bendom koji će svirati na prijemu, Džesi pronalazi bend koji svira u baru i koji smatra savršenim, pa im se obraća s ponudom. Frontmen benda, Mak, odmah klikne sa Džesi i želi da nastupi na venčanju ali njegov kolega Leni misli da je to loša ideja.

Dok se Robert sprema za venčanje sa Liz, njegov brat Džimi Barton učestvuje na takmičenju za ljubavne sastanke. Džimi mora da ostane fizički vezan za svoju partnerku Svetlanu što je duže moguće i ako uspeju da nadmaše drugi par, oni pobeđuju i osvajaju milion dolara.

U međuvremenu, kapetan broda po imenu Kapetan Riči  zaljubljuje se do ušiju u jednu od svojih gošći na brodu ali postoji problem - on ne zna ko je ona i gde da je nađe. Jedino što zna o njoj je da ima tetovažu staklene cipelice na vratu. Kada voditeljka lokalnih vesti Gejl Lovdžoj predloži da napravi prilog o njemu i njegovom brodu, Kapetan Riči odlučuje da bi mogao da iskoristi to javno izlaganje da pronađe svoju Pepeljugu.

I dok svi ovi likovi pokušavaju da stvore savršen “kraj iz bajke”, oni otkrivaju da je ljubav neuredna, zbunjujuća i lepa.

Komediju "LJUBAV, VENČANJA I DRUGA OČAJANJA" moći ćete da pogledate u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx BEO Beograd, Cineplexx Galerija, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, CineStar Ada Mall Beograd, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Vilin Grad Niš,  Eurocinema (Subotica),  A. Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Cineplexx MNE Delta City i Cadmus Cineplex (Budva).

Trejler filma nalazi se na sledećem linku >>

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..