Kylie-3D-4Svetska turneja “APHRODITE LES FOLIES” izbliza sa visokim kvalitetom slike i zvuka. Koncertni 3D film snimljen tokom svetske turneje „Aphrodite les Folies“ Kajli Minog biće prikazan samo 9. septembra u bioskopima „Kolosej“ i „Ster Cineplex“ u Beogradu i u bioskopu „Arena Cineplex“ u Novom Sadu.

U 120 minuta ovog inovativnog filma, koji je snimljen tokom koncerta u londonskoj hali  „O2 Arena”, smešteni su svi veliki hitovi iz bogate Kajline karijere: “Can’t Get You Out Of My Head”, “Spinning Around”, “What Do I Have To Do”, kao i sjajna verzija pesme “Slow“. Posetioci će imati priliku da vide i čuju popularne singlove sa aktuelnog platinastog albuma “Aphrodite”, kao što su “Get Outta My Way”, “Better Than Today”,“Put Your Hands Up“, čiji vrhunac nastupa u finalu izvođenja pesme “All The Lovers”.

Zlatne kočije, leteći anđeli i vodene fontane koncerata sa turneje „Aphrodite les Folies“ inspirisani su antičkom Grčkom, i čine koncert izuzetnim vizuelnim doživljajem na velikom ekranu.

Trejler možete videti na adresi http://www.youtube.com/watch?v=31Q71QNOfZA

Kolosej: 20:20 i 22:50
Ster Cinemas 21:30
Arena Cineplex 22:30

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..