Od danas, na blagajnama odabranih bioskopa možete kupiti karte za specijalne projekcije najnovijeg animiranog filma NAPRED (ONWARD), a koje će biti održane u subotu 29. februara! Ova neobična, duhovita i nežna priča o ljubavi i toplini koja vlada među članovima porodice zaslužuje jedan poseban dan - onaj najčudesniji, koji se javlja svake prestupne godine i koji nam omogućava jedan dan više sa ljudima koje volimo! Dodatnih 24 sata magije je vreme koje treba iskoristiti na najbolji mogući način, uz porodicu i prijatelje, radeći nešto što će nas nasmejati, raznežiti naša srca i razvući širok osmeh!

Zbog toga ne oklevajte, budite brzi i obradujte sebe i svoje mališane bioskopskim kartama za animiranu avanturu "NAPRED" (ONWARD) koja će se pre redovnog starta prikazivati samo 29. februara u odabranim bioskopima.

Od danas karte za film prepun čuda, vilenjaka, jednoroga, i naravno ljubavi možete kupiti na blagajnama bioskopa: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, Eurocinema (Subotica), Abazija (Subotica), Cadmus Cineplexx (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).

Film "NAPRED" će biti prikazan u 2D i 3D tehnologiji, titlovano i sinhronizovano na naš jezik.

Radnja filma smeštena je u predgrađe izmišljenog sveta, a glavni likovi su dva brata, tinejdžeri vilenjaci. Oni će krenuti u neverovatno putovanje, kako bi otkrili da li je preostalo još malo magije. Iz studija Pixar Animation stiže nam potpuno nov, originalan film koji u naše bioskope, na redovni repertoar stiže 5. marta ove godine.

Sjajni glumci učestvovali su u sinhronizaciji: Vladan Ilić, Nikola Todorović, Vesna Stanković, Jasmina Avramović, Boris Pingović, Đurđina Radić, Dobrila Ilić, Maja Odžaklijevska i drugi, a pod vođstvom reditelja Vladimira Markovića Loonyja.

Sinhronizovani trejler filma možete pogledati putem linka >>

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..