Za sve filmoljupce željne dobre zabave i još boljih filmova pripremili smo pravu kino poslasticu - Star Gardens projekcije.Prva Star Gardens večer održava se 3. Kolovoza. Pozivamo vas da se u sklopu ovogodišnjeg Star Film Festa pridružite prvoj večeri projekcija pod zvjezdanim nebom na lokaciji Oma’s Garten na adresi Ulica Kralja Tomislava 26 s početkom u 21 sat. U dvorištu obitelji Werft očekuje vas pregršt filmova koji su oduševili publiku na prošlogodišnjem Star Film Festu, a kao uvertira u ovogodišnji, šesti po redu festival pod zvijezdama, u Oma’s Gartenu bit će premijerno prikazan i promotivni video Star Film Festa.

Posjetitelji će imati priliku uživati u projekcijama uz osvježavajuća pića i kokice, a vrt smo uredili u prepoznatljivom stilu. Također će svi ljubitelji Startas tenisica, ali i oni zainteresirani koji su svoje Startasice prethodno naručili, kući moći ponijeti  i suvenir na ovu zvjezdanu večer. Očekuje vas ovdje i pregršt ostalih promo materijala koje je naša ekipa pomno pripremila.

Poseban ambijent, ugođaj, muzika, druženje i kvalitetan kino sadržaj i više su nego dovoljan poziv na prvu od čak tri večeri projekcija.

Posjetite nas i uvjerite se o čemu je riječ. Nestrpljivo vas iščekujemo u Oma’s Gartenu!

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..