Zoe-KazanLos Anđeles, Kalifornija, 13. jul 2011 – „Fox Searchlight Pictures“ i „Bona Fide Productions“ objavili su juče da je u Los Anđelesu počelo snimanje romantične komedije “He loves me“.



U filmu igraju Pol Dano, Zoi Kazan, Antonio Banderas, Anet Bening, Stiv Kogan, Eliot Gould,  Kris Mesina i Debora En Vol (Paul Dano, Zoe Kazan, Antonio Banderas, Annette Bening, Steve Coogan, Elliot Gould, Chris Messina, Deborah Ann Woll). Džonatan Dejton i Valeri Faris (Jonathan Dayton, Valerie Faris) režiraju film na osnovu scenarija Zoi Kazan. Producenti su Albert Berger i Ron Jerksa (Albert Berger, Ron Yerxa), par koji je radio na filmovima „Mala mis Sanšajn“, „Hladna planina“, „Election“, i producent filma „Nema zemlje za starce“, Robertom Grafom.

Svetsku distribuciju komedije „He loves me“ preuzeće „Fox Searchlight Pictures“.

Kalvin (Pol Dano) je mladi pisac koji je postigao veliki uspeh na početku karijere, ali se trenutno bori sa krizom u stvaralaštvu, kao i sa krizom u ljubavnom životom. Posle mnog muke, on uspeva da stvori lik koji ga inspiriše, divnu Rubi. Nedelju dana kasnije, Kalvin dolazi kući i pronalazi Rubi (Kazan) od krvi i mesa kako sedi na njegovom kauču.

Pol Dano, jedan od najboljih glumaca svoje generacije, igrao je u filmovima „Kauboji i vanzemaljci“,  „Biće krvi“, a film „Mala mis Sanšajn“ doneo mu je brojne nagrade. Zoi Kazan, glumica koja je karijeru započela na Brodveju a nastavila u filmovima kao što su „U dolini Ila“, „Taking Woodstock“, „Ja i Orson Vels“, sa filmom „He loves me“ započela je i karijeru scenaristkinje.


Kalvinovu majku igra Anet Bening, srećna zbog ljubavi koju je on pronašao sa novom devojkom, ali nesrećna zbog netrpeljivosti koju on gaji prema njenom drugom mužu Mortu (Antonio Banderas). Eliot Gould igra Kalvinovog psihijatra, Kris Mesina pojavljuej se u ulozi Kalvinovog starijeg brata, a Stiv Kogan igra uspešnog pisca, samoproglašenog literarnog boga. Mlada zvezda Debora En Vol, poznata kao Džesika iz serije „True Blood“, igra Kalvinovu bivšu devojku.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..