burlesque-movie-aguileraEli (Kristina Agilera) je devojka iz malog grada, ali sa moćnim glasom, koja rešava da preokrene život. Upušta se u neizvesnost, kako bi ispunila snove i odlazi u Los Anđeles.

Nakon uspona i padova u Burleska Salonu, veličanstvenom pozorištu  punom  bola, koje je dom za inspirativnu muziku, Tes, vlasnica i upravnica salona (Šer) daje Eli posao konobarice. Razuzdani kostimi i smela koreografija očarali su mladu i bezazlenu devojku, koja je obećala sebi da će, barem na jedan dan, nastupati u Burleski.

Ubrzo, Eli sklapa prijateljstvo sa igračicom sa kojom nastupa, pronalazi neprijatelja i zaljubljuje se u Džeka, barmena i kolegu muzičara. Uz pomoć oštroumnog upravnika pozorišta i hostese, transseksualca, Ali uspeva da raskrči sebi put od bara do pozornice. Njen spektakularni glas obnavlja Burleska Salon i vraća mu nekadašnju slavu, sve dok se ne pojavi harizmatični preduzetnik, sa primamljivom ponudom.

Pored dve pevačice moćnog glasa, Šer i Kristine Agilere, glavne uloge tumačei Kristen Bel, Džulien Hog, Stenli Tuci i Erik Dejn.

Ovaj raskošni mjuzikl u naše bioskope dolazi  03 . februara 2011. godine.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..