stone-velikaDžerald Krison (Edvard Norton) je osuđeni palikuća, koji treba da bude pušten na uslovnu slobodu. On insistira na tome da ga zovu Stena. Da bi izašao iz zatvora, mora da ubedi uvaženog službenika pred penzijom (Robert de Niro) da se popravio.

Stena ne bira načine i u igru kao saučesnicu uvlači i svoju privlačnu ženu (Mila Jovović). Njih troje naći će se u igri čija pravila diktiraju strast, izdaja i korupcija.

O filmu
“Trougao obmane” je priča o ljubavnom trouglu i napetim psihološkim igrama u koje su uvučeni njegovi članovi. Životi stabilnog i povučenog službenika i nasilnog, sociopatskog zatvorenika ukrštaju se na neočekivan i opasan način, dok linija između onoga koji krši zakon i onoga koji ga brani ne postane veoma tanka.

Pre „Trougla obmane“ oskarovac Robert de Niro i Edvard Norton, nominovan za Oskara, igrali su zajedno u kriminalističkoj drami Frenka Oza, „Plen“ (The Score). Mila Jovović, zvezda akcione franšize „Pritajeno zlo“ (Resident Evil), u „Steni“ je privlačna žena bez moralnih skrupula koju obojica žele.

Film je režirao Džon Kuren, reditelj i scenarista (autor scenarija za film “Ubica u meni” Majkla Vinterbotoma). Scenario za “Trougao obmane” scenarista Angus Meklahan napisao je prema svom istoimenom pozorišnom komadu.
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..