Obaveštavamo vas da je juče održana press projekcija filma "MALI BUDO" a potom i konferencija za štampu u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center. Ovaj događaj ispratili su svi mediji a oni koji su imali priliku da pogledaju film kažu da su uživali gledajući ga, te su reakcije bile fenomenalne..


Konferenciji su prisustvovali glumci Petar Strugar, Sergej Trifunović, Tihomir Stanić, Hristina Popović, Aleksandra Janković, Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo i Slaviša Čurović, direktor fotografije Bojana Andrić , koscenarista Dimitrije Vojnov, kao i reditelj i koscenarista filma Danilo Bećković i producent Marko Paljić.


Na jučerašnjoj konferenciji za novinare ekipa filma se složila da su se tokom snimanja svi odlično zabavljali i dodali da su imali slobodu da daju svoje sugestije, da dodaju ili izbace neku repliku ili scenu što su i radili na licu mesta. Reditelj Bećković je ovom prilikom izjavio da je ovaj film tokom rada prerastao u komediju i da govori o sukobu provincijalaca i gradskih ljudi.
Kako je ocenjeno ovom prilikom, šale iz "Malog Buda" će se dugo prepričavati i zasigurno postati deo naše svakodnevnice.
 
Atmosfera na konferenciji za štampu je bila veoma opuštena i pozitivna, možemo slobodno reći da je glumac Sergej Trifunović ipak vodio glavnu reč i svojim duhovitim opaskama zasmejavao sve prisutne.
 
Publiku molimo za još malo strpljenja, jer 24. septembra ovaj film konačno stiže premijerno  u Beograd i to na tri lokacije:

 
• Sava Centar (18 i 20.30h) – karte u prodaji, na blagajni Sava Centra
• Bioskop Cineplexx Ušće (21.30h) – karte u prodaji, rezervacija moguća putem sajta www.cineplexx.rs
• Bioskop Roda (22h) – karte u prodaji, blagajna bioskopa Roda

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..