Premijera filma “Spomenik Majklu Džeksonu” reditelja i scenariste Darka Lungulovaz akazana je za 29.oktobar u Sava Centru. Karte za ovaj događaj biće u prodaji već u subotu 6.septembra na blagajni Sava Centra ali i svim prodajnim mestima Eventima kao i online, na sajtu www.eventim.rs. Ovo je prvi put da se karte za premijeru nekog domaćeg filma prodaju preko Eventima koji u ovom trenutku ima mrežu sa više od 150 prodajnih mesta širom Srbije.

 

Film “Spomenik Majklu Džeksonu” je svetsku premijeru imao na festivalu u Karlovim Varima a učestvovao je i na filmskim festivalima u Puli, Herceg Novom gde je dobio Grand Prix “Zlatna Mimoza” za najbolji film, Sarajevu, Zadru i Nišu gde je Boris Milivojević za ulogu Marka dobio Grand Prix NAISA za najbolje glumačko ostvarenje i nagradu kritike FIPRESCI Srbije.

 

Pored Borisa Milivojevića u filmu igraju Nataša Tapušković, Dragan Bjelogrlić, Toni Mihajlovski, BranislavTrifunović, Mirjana Karanović, Ljubomir Bandović, Marko Janketić, EmilijaTerzić i Srđan Miletić.

 

Pre premijere u Sava Centru film Darka Lungulova će biti prikazan u zvaničnom takmičarskom programu festivala u Helsinkiju, Londonu, Hamburgu, Beču i Antaliji.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..