Obaveštavamo vas će od četvrtka, 24. jula epski spektakl "HERKUL" (HERCULES) počinje sa pretpremijernim prikazivanjem u odabranim bioskopima. Ovu uzbudljivu akcionu avanturu moći ćete da pogledate u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Roda, Takvud, Arena (Novi Sad). Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Cineplexx Mne Delta City (Podgorica), kao i širom Srbije putem mobilne opreme.


Od 31. jula HERKUL je na redovnim repertoarima svih bioskopa.

Dvejn Džonson igra Herkula, koji je rođen sa snagom bogova, ali oseća patnju ljudi. Poznat po svojim epskim podvizima, ali ipak progonjen prošlošću, on je, sa grupom lojalnih pratilaca, postao lutajući plaćenik, koji zarađuje na legendi koja ga prati. Ali kad se prihvati hrabre misije da završi krvavi građanski rat na polju Trakije i vrati zakonitog kralja na tron, on će biti primoran da ispita svoje krajnje granice. Nezamislivi neprijatelji će testirati njegovu mitsku snagu, a svet gladan pravde će testirati njegovu ljudskost u Bret Ratnerovoj novoj viziji najpoznatijeg akcionog heroja svih vremena.
 
Najpoznatija legenda svih vremena susrešće se sa misijom stvarnog čoveka koji predvodi bandu ratnika u „Herkulu“, letnjoj akcionoj avanturi koja će razotkriti čuveni simbol lavlje hrabrosti kakva ranije nije viđena: pronaći ćemo srce ovog heroja koje kuca ispod njegove kolosalne slike i prilike.
 
Pogledajte trejler filma
 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..