Veliko nam je zadovoljstvo da podelimo sa vama fantastične rezultate koje je u blokbaster "GRDANA - ZLA VILA" (MALEFICENT) napravio za samo nekoliko prvih dana prikazivanja. Film "GRDANA - ZLA VILA", sa Anđelinom Džoli u glavnoj ulozi, je tokom prvog vikenda zaradio preko 170 miliona dolara na svetskim blagajnama.


Podsećamo vas da nas do domaće premijere ovog filma deli još samo nekoliko dana.


Zbog velikog interesovanja naše publike da pogleda kako je Anđelina uspela da dočara lik Grdane, pored glavnog termina u 19.30h, bioskop Cineplexx Ušće Shopping Center je obezbedio i dodatnu projekciju 4. juna u 20h.

Budite dovoljno brzi i rezervišite svoje karte na vreme preko sajta www.cineplexx.rs ili ih kupite na blagajnama ovog bioskopa.

   
„Grdana – zla vila“ istražuje neispričanu priču o Diznijevom najprepoznatljivijem zlikovcu iz klasika „Uspavana lepotica“ i elemente izdaje koji su na kraju pretvorili njeno čisto srce u kamen. Vođena osvetom i jakom željom da zaštiti močvaru nad kojom vlada, Grdana će baciti nepovratnu kletvu na novorođenu kraljevu ćerku, Ružicu. Dok dete bude odrastalo, Ružica će se naći u sve većem konfliktu između šumskog kraljevstva koje je zavolela i ljudskog kraljevstva koje čuva njeno nasleđe. Grdana shvata da je Ružica možda ključ za mir u zemlji i preduzeće drastične mere koje će zauvek promeniti oba sveta.
 
Od četvrtka, 5. juna, "GRDANA - ZLA VILA" stiže i na redovne repertoare bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Dvorana Doma Sindikata, Roda, Takvud, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plazza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Otvoreni Univerzitet (Subotica), Art (Užice), Cineplexx Mne Delta City Podgorica.

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..