Veliko nam je zadovoljstvo da vam predstavimo komediju "KO PREŽIVI, PRIČAĆE" (A MILLION WAYS TO DIE IN THE WEST), koja na velika platna odabranih bioskopa stiže u četvrtak 29. maja.  Ako ste voleli simpatičnog i po mnogo čemu posebnog medu Teda, komediju "KO PREŽIVI, PRIČAĆE" ćete bukvalno obožavati, jer iza oba filma stoji fantastični i talentovani glumac i režiser Set Makfarlan.


I ovog puta, garantujemo vam lud provod i kidanje od smeha!

Za sve pripadnike jačeg pola, ali i njihove pratilje naravno, u četvrtak, 29. maja u 20h biće organizovan Men's night događaj u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City i Cineplexx Kragujevac Plaza.


Svi kupci karata za film "KO PREŽIVI, PRIČAĆE" dobiće na poklon primerak magazina Playboy i Esquire.
Posetioci će moći da se fotografišu za Cineplexx poternicu, osmišljenu specijalno za ovu priliku. Fotografije će biti postavljene na Facebook stranici Cineplexx Srbija, a kandidat begunac sa najviše lajkova osvojiće karte za film po izboru. Pokažite nam vaše najopasnije i najoriginalnije izdanje i postanite “najtraženiji prestupnik“ u vašem gradu!
 
Za sve one koji nisu ljubitelji fotografisanja, pripremili smo i igru bacanja potkovica, koju ste do sada mogli da vidite samo u filmovima o Divljem Zapadu.
 
Nadamo se da ste sada već sigurni u to da nikako ne smete propustiti ovako sveobuhvatnu zabavu, pa vam savetujemo da što pre rezervišete svoje karte putem sajta www.cineplexx.rs ili na blagajnama bioskopa Cineplexx.
 
Ko preživi sve ovo – pričaće!

 

Set Makfarlan je režiser, producent, ko-scenarista i igra glavnu ulogu kukavičkog pastira, Alberta u filmu „Ko preživi, pričaće“. Nakon što Albert odbije da učestvuje u obračunu, njegova prevrtljiva devojka će ga ostaviti zbog drugog. Kad misteriozna i lepa žena dojaše u grad, ona će mu pomoći da pronađe hrabrost i njih dvoje će početi da se zaljubljuju. Ali kad njen muž, ozloglašeni odmetnik dođe u potrazi za osvetom, pastir će morati da testira svoju novootkrivenu hrabrost

Pogledajte trejler filma ovde
 

<<  Maj 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..