dzek-sperou-498Taramount film vas obaveštava da je na Havajima, u Britaniji i Los Anđelesu počelo snimanje četvrtog nastavka komične avanture „PIRATI SA KARIBA“, studija Volt Dizni Pikčers i producentske kuće Džeri Brukhajmer films.

Prva tri dela istoimenog filma zaradila su 2.7 milijarde dolara na svetskim blagajnama, a ovaj poslednji deo će biti prvi koji će biti predstavljen u Dizni Digital 3D-u. Džoni Dep se vraća proslavljenoj ulozi kapetana Džeka Speroua za koju je bio nominovan za Oskara, a njemu se pridružuju oskarovka Penelope Kruz, Ian Mekšejn, Džefri Raš, Kevin R. Meknali i nove nade Astrid Berž-Frizbi i Sem Klaflin. Film bi trebalo da se pojavi u bioskopima 20. maja 2011. godine.

„Četvrti nastavak ima sve ono što sačinjava ovu hit franšizu: zabavu, avanturu i humor, samo što će ovog puta biti dočaran u Dizni Digital 3D-u. U ovoj akcijom nabijenoj priči o istini, izdaji, mladosti i smrti, kapetan Džek Sperou ukrstiće puteve sa ženom iz svoje prošlosti (Penelope Kruz), ali on neće biti siguran da li je u pitanju ljubav ili nemilosrdna prevarantkinja koja ga koristi da bi pronašla čuvenu Fontanu mladosti. Kad ga natera da se ukrca na „Osvetu Kraljice Ane“, brod strašnog pirata Crnobradog (Ian Mekšejn), Džek će se naći na neočekivanoj avanturi u kojoj neće znati koga treba više da se plaši: Crnobradog ili žene iz svoje prošlosti.“


<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..