Druženje ekipe filma sa posetiocima bioskopa u Beogradu - Film koji govori o učešću fudbalske reprezentacije Jugoslavije na svetskom prvenstvu u Montevideu 1930. godine, “Montevideo, vidimo se!” reditelja Dragana Bjelogrlića, je za nešto više od pet nedelja prikazivanja ukupno pogledalo 500.000 gledalaca. Tim povodom, u bioskopu Cineplexx Delta City organizovano je druženje sa ekipom filma i dodeljene nagrade posetiocima bioskopa.

 

Druženju u bioskopu Cineplexx večeras su prisustvovali glumci Miloš Biković, Petar Strugar, Predrag Vasić , Ivan Zekić, Andrija Kuzmanović, Viktor Savić, Nenad Heraković i drugi.  Specijalni gosti događaja bili su finalisti takmičenja X faktor Daniel Kajmakoski, Aleksandra Brković, Aleksa Perović, Lukijan Ivanović, Tamara Milanović i Ilma Karahmet.

 

Ekipa filma koji je oborio sve rekorde gledanosti, kako u bioskopu Cineplexx u Beogradu, tako i Kragujevcu, imala je čast da izvuče dobitnika glavne nagrade za 500.000 gledaoca – MacBook Pro kompujtera. Pored glavne nagrade, dodeljeni su i ostali pokloni iz filma najsrećnijim gledaocima.

 

Film o najvećem uspehu domaćeg sporta na Prvom svetskom prvenstvu u Montevideu se trenutno nalazi na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City i Kragujevac Plaza. Više informacija na sajtu www.cineplexx.rs .

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..