U susret početku distribucije sinhronizovanog 3D animiranog filma "ĆURKE NA SLOBODI", pozivamo sve mališane na druženje sa glumcima koji su pozajmili glasove glavnim likovima u ovom filmu. Specijalna projekcija na kojoj će biti prisutna glumačka ekipa, biće održana u subotu, 22. februara u 15.40h u bioskopu Cineplexx Delta City.


Dođite da pogledate ovaj urnebesni crtać zajedno sa Dubravkom Jovanovićem (glas Redžija), Vojinom Ćetkovićem (glas Džejka), Slobodom Mićalović Ćetković (glas Dženi) i ostalim glumcima koji su dali sve od sebe da ćurke zauvek nestanu sa prazničnog menija za Dan zahvalnosti.


Klovn balondžija će razveseliti sve prisutne mališane balonima u obliku... možda baš ćurke!

 

U ovoj satiričnoj, urnebesnoj, avanturističkoj komediji o prijateljstvu, u režiji Džimija Hejvarda („Horton“), dve ćurke različitog porekla, zaboraviće na razlike i ujediniće se kako bi otputovale nazad kroz vreme i promenile tok istorije. Praznični jelovnik više nikada neće biti isti.
   
 "ĆURKE NA SLOBODI" možete pogledati u bioskopima Cineplexx Delta City, Roda, Takvud, Dom Sindikata, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Otvoreni Univerzitet Subotica i Cineplexx Mne (Podgorica).


Pogledajte trejler filma OVDE



<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..