Osvojite godišnju bioskopsku ulaznicu za tebe i tvoju voljenu osobu  – Povodom obeležavanja Dana zaljubljenih, bioskop Cineplexx je pripremio interesantnu akciju za svoje romantične posetioce. Priliku da zabeleže svoj pravi filmski trenutak i osvoje godišnju ulaznicu za Cineplexx imaće svi posetioci bioskopa, koji se u naredna tri dana fotografišu u specijalnom, ljubavnom kutku na ulazu bioskopa u Beogradu i Kragujevcu.


Na velikom platnu bioskopa Cineplexx od danas možete pogledati romantični film „Zimska priča“, priču o čudu, isprepletenim sudbinama i večnoj borbi dobra i zla reditelja Akive Goldsmana sa Kolinom Farelom, Raselom Krouom u glavnim ulogama.   

Fotografije u okviru nagradnog konkursa će biti postavljene u posebnom albumu na Facebook stranici Cineplexx Srbija. Svoj zabeleženi trenutak možete poslati na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do nedelje, 15. februara od kada počinje glasanje i traje do 24. februara, kad je ujedno i proglašenje pobednika.

Autore fotografija sa najviše lajkova očekuju sjajne nagrade, među kojima su knjige izdavačkih kuća Laguna i Makart, dok pobednički par očekuje godišnja ulaznica za bioskop Cineplexx.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..