Koncert Iva Dimčeva u Karmakoma klubu

Koncert Iva Dimčeva u Karmakoma klubu
pet, 12. april 2024
Beograd,

U petak, 12. aprila u 21h u beogradskom klubu Karmakoma, čuveni bugarski performer, koreograf i kantautor Ivo Dimčev održaće koncert čiji je koorganizator Stanica Servis za savremeni ples. Ivo Dimčev je međunarodno priznati umetnik, koji svojim prepoznatljivim androginim i stalno promenljivim imidžom i ciničnim interpretacijama fenomena koji obeležavaju društvo spektakla, privlači pažnju mnogih pozorišnih i plesnih institucija i njihove publike.

Svojim višestrukim talentima za performans, muziku, kostim i slikarstvo on stvara persone koje su u neprekidnoj komunikaciji sa publikom, čineći ga izuzetno privlačnim, ali i začudnim performerom. Zvezda je najvećih plesnih i festivala performansa, od Njujorka i San Franciska do Beča, Berlina, Stokholma, Beograda.
Nastupao je već dva puta na festivalima koje je organizovala Stanica - Kondenzu (2008) i festivalu Rečotrrrrč (2015), a ovoga puta predstaviće se koncertom i numerama koje sam piše, komponuje i aranžira, uz spektakularne scenske kostime, masku i vizuelne transformacije.

Posebno je zanimljiva činjenica da će nastupiti u jednom od najpopularnijih  noćnih klubova u Beogradu, sa specifičnom mešavinom klupske i pozorišne publike.

Karte za ovaj koncert prodaju se na platformi www.eventbride.com

foto Ivo Dimcev, privatna arhiva


Klub Karmakoma
Poenkareova 32, Beograd
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..