DECA IZ VODE SA ŽIKOM TODOROVIĆEM U ZAPPA BAZI

DECA IZ VODE SA ŽIKOM TODOROVIĆEM U ZAPPA BAZI
ned, 5. novembar 2023, 20:00 h
Beograd,

Tradicionalni beogradski koncert povodom obeležavanja godišnjice smrti Milana Mladenovića, Deca iz vode /EKV tribute band project/ održaće 5. novembra u 20h u klubu Zappa Baza. Specijalni gost koncerta biće Srđan Žika Todorović, poznati glumac i nekadašnji  bubnjar EKV-a od 1987. do 1990. godine! Žika je sa Milanom, Magi i Bojanom snimio dva studijska albuma: „Ljubav“ i „Par godina za nas“. Pesme „Zemlja“, „Krug“, „Srce“, „Ljubav“, „Par godina za nas“, „Pored mene“, „7 dana“ i „Sinhro“ su dominirale top listama i taj period se smatra najuspešnijim periodom u radu Ekatarine Velike.

Pre toga je svirao bubnjeve u Disciplini Kičme, a muzičku karijeru počeo u nekoliko beogradskih novotalasnih grupa. Sa EKV-om je stekao punu afirmaciju i veliku popularnost, a nakon toga je povremeno sarađivao i sa drugim velikim bendovima sa domaće scene - Partibrejkers, Električni Orgazam, Kazna za uši... Ipak, u nekom trenutku posvetio se isključivo glumi i iza njega su brojne uspešne uloge i poznatim filmovima i serijama.

Nakon pauze od 5 godina kad je gostovao Deci iz vode na dva rasprodata koncerta u Dorćol Platzu, svi zaljubljenici u pesme EKV-a moći će ponovo da ga vide, čuju i pozdrave uživo - Žika će sa Decom iz vode odsvirati nekoliko pesama!
 
Na repertoaru Dece iz vode su najveći hitovi i najbolje pesme sa svih albuma EKV-a. Od strane muzičke i stručne javnosti bend često dobija epitet najboljeg i najvernijeg originalu EKV tributa koji je postojao, a u tome im pomaže i nekoliko bivših članova EKV-a (Žika, Tanja, Raka, Bole) sa kojima sarađuju i koji su im često gosti na koncertima.
 
Srđan Žika Todorović pozvao je i fanove grupe EKV da se pridruže njemu i Deci iz vode 5. novembra u Zappa Bazi: FB >>
 
Ulaznice po ceni od 1000 RSD i pretprodaji su u Zappa Baru (Kralja Petra 41) i Yugovinyl store-u (Cetinjska 15) a mogu se rezervisati preko facebook eventa. Sedam dana pre koncerta ulaznice će se prodavati po ceni od 1200 RSD, a ukoliko ih ostane, na dan koncerta cena ulaznice biće 1500 RSD. Broj karata je ograničen.


Zappa baza
Bulevar vojvode Bojovića 30a, Beograd
<<  Februar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
   
   

Putopisi, Intervjui..