DUH GRČKE NA LADIES NIGHT DOGAĐAJU U CINEPLEXX BIOSKOPIMA

DUH GRČKE NA LADIES NIGHT DOGAĐAJU U CINEPLEXX BIOSKOPIMA
čet, 7. septembar 2023
,

U četvrtak, 7. septembra od 20 časova najnoviji Ladies Night događaj uz film "Moja velika mrsna pravoslavna svadba 3" čeka vas u svim Cineplexx bioskopima. Najomiljenija grčka porodica se vratila, i ovog puta u potpuno novim, urnebesnim situacijama koje će vas nasmejati do suza! Porodica Portokalos ponovo otvara vrata svoje kuće u ovom neodoljivom nastavku! Pored uživanja u filmu, pripremili smo piće dobrodošlice za sve posetioce Ladies Night događaja u saradnji sa popularnim brendom pića - Somersby Cider. Takođe, zajedno sa obrazovnim centrom Akademija Oxford odlučili smo da obradujemo zaljubljenike u grčku kulturu.

Najsrećniji posetioci imaće priliku u svim Cineplexx bioskopima da osvoje vaučer za online kurs grčkog jezika u trajanju od mesec dana, kao i dodatni online kurs jezika po želji.

Svetski fenomen „Moja velika mrsna pravoslavna svadba“ scenaristkinje i rediteljke Nie Vardalos, ponovo dolazi u Cineplexx bioskope, predstavljajući potpuno novu avanturu. Porodica Portokalos vas poziva na njihovo emotivno, komično i puno preokreta porodično putovanje u Grčku.

Povedite svoje omiljeno društvo, ulepšajte veče sebi i drugima i razveselite se na Ladies Night događaju.Ulaznice za Ladies Night događaj su uveliko u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

foto: promo


<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..