LJUBAV I BES 2023.

LJUBAV I BES 2023.
pet, 22. septembar 2023 - sub, 23. septembar 2023
,

Šesto izdanje muzičkog festivala Ljubav i Bes biće održano 22 i 23.septembra 2023. na novoj lokaciji, u prostoru K9 Station, u Novom Sadu! “Ovog puta ugostićemo petnaest izvođača iz zemlje i regiona! Kao i ranijih godina, akcenat je na tvrdom zvuku, pretežno se radi o hardcore, punk, stoner i metal bendovima, ali napravićemo i izlet u jazz, dub i post pank svet. Kada gitare utihnu, akcenat bacamo na soundsystem kulturu i dj nastupe. Festival je koncipiran tako da će oba dana sa velike bine rokati bendovi, dok će između njihovih nastupa, kao i posle bendova glasna muzika svirati sa Barabadub Soundsytem-a, koji će biti postavljen naspram glavne pozornice” 

Evo spiska izvođača:

Mašinko, Stonebride, Ground Zero, Overdrive, One Step Away, Memlah, Majak, All Except One, School bus, Nabod, Roza, Proto Tip, Prancing D, Sebastian Schund i Kick Kong.

Prva tura jeftinijih festivalskih ulaznica koje važe oba dana, košta 1300 dinara i može se kupiti na svim prodajnim mestima Gigstix-a do prvog jula. Nakon toga cena dvodnevne karte raste na 1600 kinti.

K9 Station je veoma zanimljiv koncertni prostor i nalazi se u Novom Sadu s”one strane” kanala DTD, u Vidovdanskom Naselju, nadomak Klise.

Organizatori najavljuju da će se i ovog puta potruditi da festival zvuči i izgleda jako dobro!

Podsećamo, Ljubav i Bes prave drugari za drugarice, drugarice za drugare...i sve one koji žele da se zabave, slušaju dobru muziku na kvalitetnom ozvučenju, u ozbiljnom koncertnom prostoru.

Nikako nismo zadovoljni programom koji nam nude državne institucije kulture, isto tako se grozimo tezgarskih nastupa raznoraznih cover i tribute bendova po kojekakvim klubovima, trgovima i kafanama.

Jednostavno, imamo potrebu za nečim drugačijim,a to nešto drugačije, nam niko drugi napraviti neće, pa smo zasukali rukave. Ljubav i bes je nas odgovor!

Pritom, da ne bude zabune, kad kazemo da je Ljubav i bes andergraund, DIY (do it yourself) subkulturna,manifestacija,to stvarno i mislimo.

Sami dizajniramo propagandni materijal, sami montiramo i postavljamo bine, rasvetu, ozvučenje, sami čistimo smeće.

Mi nismo NGO, ne finansira nas grad, ne finansira nas država, niti smo strani plaćenici.

Sve detalje vezane za ovogodišnji festival blagovremeno ćemo objavljivati na fejzbuk “eventu”, kao ina festivalskoj web stranici www.ljubavibes.com


<<  Jun 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..